Maggi: Kegemaran Malaysia

Posted on April 21, 2021Comments Off on Maggi: Kegemaran Malaysia

Mengenai Maggi

Bermula di Switzerland dan menetap di Malaysia setelah kebebasan, Maggi terkenal dengan produk makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia seperti mi segera dan perasa. Salah satu pencapaian kami adalah menghasilkan Rare metal untuk Anugerah Syarikat Putra 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia mahu menggunakan Maggi kerana makanan dan barang yang halal boleh menjadikan masakan resepi rendang ayam menjadi mudah.

Item Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat lezat kami dalam perisa seperti kari dan ayam. Kami juga menawarkan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk perasa atau perasa makanan masakan anda. Barangan perasa seperti bouillon cubes kami juga dapat menjadikan penyediaan makanan sangat mudah. Kami mempunyai spageti dan campuran cepat sehingga anda dapat membuat makanan dengan cepat.

Resipi lazat untuk dicuba Dengan MAGGI

Kami menyediakan senarai resipi yang mesti anda cuba dengan cepat dengan barangan Maggi. Sekiranya anda ingin menyediakan hidangan dada ayam, anda boleh mencuba hidangan rendang ayam atau sambal unggas yang dimasak dengan perapan kedelai dan CukupRasa ini. Pertimbangkan resipi lazat kami untuk mi teman daging atau daging lembu dendeng yang enak dengan kiub inventori daging lembu ini untuk hidangan daging.

Maggi MY

Makanan Segera Dengan Maggi

Perlu ada sesuatu yang cepat dan sedap? Pertimbangkan resipi berkualiti mudah kami dengan pek perasa nasi goreng CukupRasa, seperti menu nasi goreng Cina kami. Resipi untuk ikan dan kerang juga ditawarkan, seperti udang kami yang diliputi panas dan masam dari Campuran Tomyum anda. Bantu resipi tumbuhan yang berkhasiat seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin menggunakan kiub inventori kami.

Rasa Global Dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia mungkin disediakan di rumah dengan Maggi. Cubalah resipi lazat kami untuk makanan tradisional barat seperti produk mac dan tenusu atau meatloaf, atau juga jenis dari Timur seperti ayam kung pao dan daging goreng bersama premix kami. Buat ayam teriyaki yang cepat dengan formula untuk rasa Cina, atau gunakan pengasam dan kiub stok kami untuk membuat Nasi Arab Unggas peribadi anda.

Makanan Khas dengan Maggi

Oleh kerana Maggi adalah pengeluar yang dikenali baik di seluruh dunia, barang-barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam resipi gurun. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang dibuat dari beras dan produk susu, juga boleh dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Min Mie. Selain itu, para koki juga telah memasukkan barang-barang Maggi ke dalam pinggan mangkuk mereka seperti kentang goreng dan banyak lagi.

Garis Panduan Maggi

Kami memberi anda panduan untuk menyediakan makanan dengan cekap untuk memanfaatkan masa anda sendiri dengan lebih baik di rumah tangga. Maggi mempunyai manual untuk mencari padanan terbaik untuk mi anda, menggoreng makanan laut dengan mahir, atau menyediakan makanan siap dengan cara untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Belajar untuk menguraikan rumah anda dari kami untuk memastikan anda mengoptimumkan ruang penyediaan makanan anda di rumah.

Mengapa Memilih Maggi?

Untuk membuat persediaan dengan cepat dan pantas, buat Maggi apabila produk anda berkaitan dengan pilihan sekarang. Item Maggi dapat menyajikan banyak hidangan makanan dengan fleksibel untuk menyediakan makanan dengan barang-barang yang disediakan di dapur anda. Senarai resepi rendang ayam berkualiti kami juga dapat membantu anda menerima konsep untuk memilih makanan dengan mudah jika anda tidak faham apa yang hendak dimasak pada siang hari.

Comments Off on Maggi: Kegemaran Malaysia