Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Posted on March 15, 2021Comments Off on Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Mempersembahkan Maggi

Hanya tersedia di Switzerland dan dibayar di Malaysia setelah kebebasan, Maggi terkenal dengan barangan makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia, termasuk mi cepat dan perasa. Pencapaian kami mendapat logam langka untuk Kepujian Syarikat Putra 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia suka menggunakan Maggi kerana makanan dan produk halal boleh menjadikan penyediaan resepi nasi ayam mudah.

Apa yang Maggi Tawarkan

Maggi terkenal dengan mi cepat sedap kami dalam perisa seperti kari dan dada ayam. Kami menawarkan sos, seperti cili dan perapan tiram, untuk dijadikan bumbu atau perasa dalam penyediaan makanan anda. Produk perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat menjadikan penyediaan makanan anda mudah. Kami mempunyai spageti cepat dan menggabungkan bahawa anda boleh membuat makanan dengan mudah.

Resepi Vital Quality

Laman web ini menawarkan pelbagai jenis hidangan agar anda dapat dibuat dengan mudah menggunakan barang Maggi. Bagi penggemar unggas, anda boleh mencuba formula rendang dada ayam kami yang enak dengan menggunakan perasa CukupRasa. Ingin membuat makanan dengan daging? Goreng daging lembu dan brokoli adalah mustahak-cubalah untuk memenuhi keperluan anda dengan sentuhan marinade tiram.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Ciri perasa kami membolehkan anda menyediakan makanan dengan mudah. Sebagai contoh, buat nasi goreng dengan cepat dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Laman web ini menawarkan resipi ikan dan kerang, seperti resepi udang pahit pedas kami dengan MAGGI Tomyum Mixture. Bantu ahli keluarga anda makanan yang sihat dengan hidangan sayur-sayuran ini, termasuk kailan makanan laut masin, yang dihasilkan sedap dengan Maggi Ikan Bilis.

Masakan di seluruh dunia

Tawarkan makanan dunia di rumah anda dengan Maggi. Kita sekarang mempunyai resipi lazat barat seperti keju mac dan cheddar atau hidangan di Timur, misalnya, adunan daging lada hitam yang dibuat menggunakan sediaan premix Maggi. Buat pinggan yang disukai dari Jepun dengan menu ayam teriyaki yang cepat, dan sediakan hidangan Arab bersama dengan Nasi Arab Fowl yang dibuat menggunakan sos tomato dan kiub bekalan kami.

Projek Khas dengan Maggi

Barang dagangan Maggi sangat terkenal di seluruh dunia sehingga lelaki dan wanita menyediakannya dengan resipi berkualiti. Dalam beberapa kepingan dunia, kheer, puding tenusu beras India konvensional, mempunyai bahagian mi cepat Maggi. Selain itu, resipi makanan ringan seperti kentang goreng juga dicuba dengan produk Maggi oleh makanan masakan rumah.

Dapatkan Bantuan Maggi

Kami memberi anda arahan untuk menyediakan makanan dengan cekap untuk membantu memanfaatkan masa dengan orang tersayang di rumah. Maggi mempunyai panduan memilih pasangan yang sesuai untuk spageti peribadi anda, menggoreng ikan dengan mahir, atau menyediakan makanan sedemikian rupa untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Cari tahu bagaimana menguraikan rumah anda dari kami untuk memastikan bahawa anda mengoptimumkan ruang memasak di rumah anda.

Mengapa Memilih Maggi?

Jadikan Maggi sebagai pilihan memasak anda untuk merancang hidangan yang mudah dan pantas di rumah. Barangan dari Maggi tentu dapat membuat banyak resipi resepi nasi ayam lengkap dalam pendekatan praktikal sehingga anda dapat membuat apa-apa yang ditawarkan di pantri anda. Pilihan hidangan kami yang besar juga akan membantu anda bebas dari hidangan untuk mendorong seseorang menyiapkan konsep makanan.

Comments Off on Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia